​Vi har et stort udvalg af biler til salg

Kontakt os

Vi vil rigtig gerne snakke med dig og høre mere om dine behov hos RT Biler. Kontakt os for, at høre mere hvis du har nogle spørgsmål

Kontakt RT BILER

Har du brug for hjælp så ring på: +45 42 22 37 97 eller skriv til os i kontaktformularen. Vi bestræber os på at svare dig inden for to hverdage.

Adresse

Gammel Køge Landevej 481, 2650 Hvidovre

Telefon

+45 42 22 37 97

Email

rt-bilsalg@outlook.dk

Åbningstider:

Alle dage: 09.30 -18.00

Hvad siger vores kunder?

 

Trustpilot 4,8/5 baseret 48 anmeldelser.

29. oktober 2021

RT- biler er bare tip top...
Det har været en rigtig god oplevelse at handle og få vasket bil hos RT-biler. De er altid super glade og venlige. Deres udvalg af biler er godt og bilerne er i god stand. De er helt sikkert et besøg værd når man skal handle bil, på værksted eller bare klargjort/ rengjort sin bil.

Tariq Sa'ad

8. september 2021

Kundeservice med stort K
Har netop købt en bil hos dem, da vi bor langt væk forgik meget naturligvis telefonisk. De ydede super service, også da fruen troppede op med den gl der skulle skrottes, hun fik en gennemgang af den ny, og det hele var bare super. De ringede endda senere for at sikre at hun var kommet den lange vej hjem og at bilen kørte som forventet.

Martin Kousholt

15. juni 2021

Har købt en Renault Kadjar hos RT…
Har købt en Renault Kadjar hos RT Biler. Supervenlig betjening og rigtig god service fra deres side af. Kan kun anbefale stedet. De er nogle søde, kompetente mennesker som ovenikøbet ydede en ekstra indsats med at levere bilen før tid. Den var nyserviceret, nysynet og virkelig flot klargjort.

Rico