​Vi har et stort udvalg af biler til salg

Om RT Biler

Glade kunder er de bedste og vi vil så meget gerne have at du vender tilbage da dette er hvad der driver vores forretning, så vi sørger for at arbejde meget tæt med kunder og involverer dem i alle del af processen.

OM RT BILER I HVIDOVRE

GOD SERVICE & FOKUS PÅ KVALITET

RT Biler blev overtaget af nuværende ejer tilbage i 2004. Medbragt havde vi en vision om at skabe en virksomhed med fokus på kvalitet til billige penge. I dag gennemgår alle vores biler en streng kvalitetstjek der sikrer dig en stabil og velkørende bil. Vi stræber meget efter at ude en service af høj kvalitet og pris af lav beløb, da vi stærkt tror på god service ikke behøver at koste vores kunder kassen. 

Glade kunder er de bedste og vi vil så meget gerne have at du vender tilbage da dette er hvad der driver vores forretning, så vi sørger for at arbejde meget tæt med kunder og involverer dem i alle del af processen. Dette gælder alt fra køb af ny bil, bilvask af din nuværende bil og reparationer på din bil. 

 

​Vi har et stort udvalg af biler til salg

OVERVEJER DU AT SÆLGE DIN BIL?

Vi mangler gode brugte biler – ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på +45 42 22 37 92 

Vi hjælper dig med hvad end du har behov for

RT biler er et familie ejet firma med fokus på salg af nye ‘brugte biler’. Vi bruger meget tid på at finde dig den perfekte bil.

Hvis du derimod ikke er ude efter en ny bil, men vil give den gamle en kærlig hånd – er vi de rette til opgaven. Med kvalitet i fokus, sørger vi for at yde den bedste service og vi stopper ikke med at arbejde på din bil før du er 100% tilfreds med resultatet.

 
Mechanic checking the underbody of a car in a workshop
Autoværksted

Alle bilmærker – Med flere års erfaring i tasken og tusindviser af biler senere kan vi garantere dig for den bedste service og reparation af høj kvalitet

Mechanic Choosing Tools
Serviceeftersyn

Lad os klare det årlige serviceeftersyn. Hos RT Biler udfører vi serviceefter og autoreparation op alle biler uanset bilmærke.Vi anbefaler at man får lavet serviceeftersyn minimum en gang om året.

Cleaning a car
Bilpleje

Hos RT Biler er vi på ingen tid blevet kendte for vores “Hancarwash” service i lokalområdet. Vi giver ikke slip på din bil, før du er 100% tilfreds med resultatet. 

Hvad siger vores kunder?

 

Trustpilot 4,8/5 baseret 48 anmeldelser.

29. oktober 2021

RT- biler er bare tip top...
Det har været en rigtig god oplevelse at handle og få vasket bil hos RT-biler. De er altid super glade og venlige. Deres udvalg af biler er godt og bilerne er i god stand. De er helt sikkert et besøg værd når man skal handle bil, på værksted eller bare klargjort/ rengjort sin bil.

Tariq Sa'ad

8. september 2021

Kundeservice med stort K
Har netop købt en bil hos dem, da vi bor langt væk forgik meget naturligvis telefonisk. De ydede super service, også da fruen troppede op med den gl der skulle skrottes, hun fik en gennemgang af den ny, og det hele var bare super. De ringede endda senere for at sikre at hun var kommet den lange vej hjem og at bilen kørte som forventet.

Martin Kousholt

15. juni 2021

Har købt en Renault Kadjar hos RT…
Har købt en Renault Kadjar hos RT Biler. Supervenlig betjening og rigtig god service fra deres side af. Kan kun anbefale stedet. De er nogle søde, kompetente mennesker som ovenikøbet ydede en ekstra indsats med at levere bilen før tid. Den var nyserviceret, nysynet og virkelig flot klargjort.

Rico